Salată Clasică De Cartofi Americani

Salata clasică de cartofi americani ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 219 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, cartofi roșii, tulpină de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Salată Clasică De Cartofi Americani, Salată Clasică Americană De Cartofi, și Salată De Cartofi All - American.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o oală și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere, acoperiți, scoateți focul și lăsați să stea 14 minute. Între timp, pregătește un castron mare cu apă cu gheață.
Transferați ouăle în baia de apă cu gheață.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute sau până la 1 oră, până când sunteți gata de utilizare.
Curățați cartofii; tăiați în bucăți de mușcătură. Puneți cartofii într-o oală mare, acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere.
Adăugați 1 lingură. sare, reduceți căldura pentru a menține o fierbere lentă și gătiți cartofii până se înmoaie până la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Scurgeți cartofii, puneți într-un castron mare și aruncați cu oțet.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Între timp, se toacă fin ceapa, se clătește cu apă rece și se usucă. Pune deoparte. Tăiați mărunt țelina, murăturile și pătrunjelul. Într-un castron, amestecați maioneza, ceapa, țelina, murăturile, pătrunjelul, muștarul, piperul și restul de 1/2 linguriță. sare. Curățați și tocați ouăle.
Aruncați ușor cartofii răciți cu pansament. Se amestecă ușor în ouă.
Notă: Această salată este cea mai bună imediat după ce a fost făcută, dar poate fi păstrată, acoperită și răcită, până la 2 zile.