Salata caldă de porumb și roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 115 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de chimen măcinat, ardei gras portocaliu, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată caldă de porumb și roșii, Salată Caldă De Porumb Și Roșii, și Friptură cu ochi de coastă cu salată caldă de porumb de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați porumb în tigaie și lăsați lichidele din porumbul congelat să se gătească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați roșiile în tigaie și sucul de 1 var. Aruncați jumătățile de var chiar în tigaie cu legumele, va lovi cu adevărat aroma. Condimentează cu chimen, sos cayenne, boia, sare și piper. Se acoperă cu coriandru sau pătrunjel și se transferă salata caldă într-un vas de servit.