Salată caldă de Paste cu porumb prăjit și Poblanos
Salata de Paste calde cu porumb prăjit și Poblanos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 529 calorii, 20g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză ricotta salata, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Poblanos Umplut Cu Porumb Prăjit, Tostadas cu Poblanos cremos prăjit și porumb, și Supă de porumb cu Poblanos prăjit și flori de dovlecel.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute pe părțile laterale pe un suport metalic așezat peste grătarele arzătoarelor pe gaz așezate moderat. (Sau prăjiți ardeii iute pe raftul unei tigaie la aproximativ 2 inci de căldură.) Prăjiți ardeii iute, întorcându-i cu clești, până când pielea este înnegrită, 5 până la 8 minute. 3
Transferați ardeii iute într-un castron, apoi acoperiți și lăsați la abur 10 minute.
Curățați poblanos și aruncați semințele și coastele, apoi tocați grosier. Cojiți jalapele și tocați-le cu semințe (omiteți semințele dacă doriți o salată mai puțin picantă).
Transferați ardeii iute într-un castron mare de servire și amestecați roșiile și ierburile.
Prăjiți semințele de dovleac într-o tigaie din fontă uscată, bine condimentată, de 9 până la 10 inci, la foc moderat, amestecând, până se umflă și se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute (semințele vor apărea pe măsură ce pufăie).
Transferați semințele într-un castron mic.
Adăugați jumătate de porumb în tigaie și prăjiți uscat la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc în pete, 4 până la 5 minute.
Transferați în amestecul de roșii și gătiți porumbul rămas în același mod, adăugându-l în amestecul de roșii.
Adăugați ceapa în tigaie și prăjiți-o uscată, rotind frecvent, până se rumenesc, dar încă ușor crocantă.
Se transferă pe o tăietură și se toacă grosier. Se amestecă în amestecul de porumb.
Gatiti usturoiul si chimenul in ulei in tigaie la foc moderat, amestecand, pana cand sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă în amestecul de porumb și se condimentează legumele cu sare și piper.
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente, apoi scurgeti.
Adăugați paste în amestecul de porumb și aruncați. Se condimentează cu sare și se presară cu semințe de dovleac și brânză.
Se servește cald sau la temperatura camerei.