Salată caldă de conopidă și orz cu ierburi
Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Conopida caldă și salata de orz cu ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 435 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, fasole de unt, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Orz Cu Ierburi, Salată Simplă De Orz Cu Ierburi, și Curcan cu salată caldă de orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orzul într-o cratiță mare; adăugați apăpentru a acoperi cu 2". Se condimentează cu sare. Aduceți la aboil și gătiți până se înmoaie, 25-30 de minute.
Scurgeți; rulați sub apă rece. Pune deoparte.
Între timp, bateți sucul de lămâie,maioneza, muștarul Dijon și 5 linguri de ulei într-un castron mediu până la emulsionare. Sezonîmbrăcare cu sare și piper; pus deoparte.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o abilitate marepeste foc mediu.
Adăugați conopida; gatiti,intorcand ocazional, pana se rumeneste in pete,10-12 minute.
Adăugați 2 linguri de apă,acoperiți și gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 2 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați conopida într-un castron mare; adăugațifasole, 1/4 cană pătrunjel, 1 lingură tarhon, orz rezervat și jumătate din pansament rezervat.Aruncați pentru a acoperi; condimentează cu sare și piper.
Împărțiți salata între boluri; stropitrămânând să se îmbrace.
Garnisiți cu lemonzest, 1/4 cană de pătrunjel și 1 lingură de tarhon.
Per porție: 420 calorii, 25 g grăsimi, 11 g fibre