Salata în trei pași ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 212 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, zahăr, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ukadiche Modak-Modakam - Vella Kozhukattai-Vinayaka Chavithi s (pas cu pas ), Pizza integrală de grâu scoateți rulourile {cu un simplu Tutorial pas cu pas}, și Cum se fac rulouri în formă de semilună {imagini și instrucțiuni pas cu pas} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică la foc mediu, gătiți și amestecați migdalele și zahărul până când migdalele sunt acoperite și ușor rumenite, aproximativ 4 minute.
2
Întindeți migdalele pe folie grea pentru a se răci;îndepărtați ușor pâinea.
3
Într-un bol mare de salată, combinați romaina, portocalele, țelina și ceapa. Sus cu migdale. Într-un borcan cu capac bine fixat, combinați ingredientele de pansament; se agită bine.