Sage-filete de porc frecate cu unt de salvie

Sage-filete de porc frecate cu unt de salvie
Filetele de porc frecate cu salvie cu unt de salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 304 calorii, 33g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați file de hamsii, pudră de usturoi, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete de porc frecate cu salvie cu gust de piersică murată, Sage frecat cotlet de porc cu Slaw cald de mere, și Grătar de Ziua Mamei: filet de porc frecat cu portocale, salvie și usturoi.

Instrucțiuni

1
Se amestecă salvie uscată, zahăr brun, sare, praf de usturoi și piper și se masează în filete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Salvie UscatăSalvie Uscată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Lăsați să stea, acoperit, la temperatura camerei 25 până la 30 de minute.
3
Între timp, pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru un foc pe două niveluri (consultați "Configurați grătarul: grătar pe două niveluri", mai jos), cu o parte la foc mare și cealaltă la mediu (5 secunde cu testul manual).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, gătiți untul, uleiul de măsline, Salvia proaspătă și usturoiul aproximativ 10 minute; se amestecă hamsia și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Lăsați să stea 10 minute. Se strecoară untul și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
6
Pulverizați filetele cu generozitate cu ulei. Aranjați pe un grătar de gătit curățat, uns la foc mare, diluantul de pescuit se termină departe de cea mai fierbinte parte a focului. Grătar neacoperit, întorcându-se ocazional, până se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total. Mutați filetele la foc mediu (acoperiți dacă folosiți gaz) și grătiți, rotind ocazional, până când temperatura internă ajunge la 150 și centrul are o notă de roz rămasă (tăiată pentru a verifica). Timpul depinde de grosimea cărnii: filete subțiri (aproximativ 1 1/2 in. diametru) necesită 8 până la 10 minute; filete plinute (până la 2 1/2 in. diametru) poate avea nevoie de două ori mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți din grătar, cort cu folie și lăsați carnea de porc să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Tăiați felii subțiri, garnisiți cu crenguțe de salvie, dacă doriți, și serviți cu unt de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
9
Configurați grătarul: grătar pe două niveluri
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Pe cărbune: aprindeți 75 până la 85 de brichete într-un demaror de coș de fum (sau pe grătarul de combustibil); deschideți orificiile de ventilație ale grătarului. Când sunt acoperite cu cenușă, movilă pe o parte a grătarului într-o pantă. Lăsați cărbunii să ardă până când ating nivelul de căldură dorit.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Pe gaz: rotiți toate arzătoarele la înălțime, închideți capacul și încălziți timp de 15 minute. Dacă aveți trei sau mai multe arzătoare, lăsați două arzătoare adiacente la înălțime și rotiți arzătoarele rămase oriunde de la mediu la mic, în funcție de rețetă. Dacă aveți două arzătoare, lăsați un arzător la înălțime și porniți celălalt la mediu spre scăzut.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista