S ' more Eggroll
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d 'oeuvre, așa că încearcă S' more Eggroll. Această rețetă servește 12 și costă 77 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 924 calorii, 3G de proteine, și 85g de grăsime per portie. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Un amestec de marshmallows, ambalaje cu rulouri de ou, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Eggroll Extravagaza, Este rulou de ou sau Eggroll?, și MOE ' riginal Eggroll.
Instrucțiuni
Într-o oală adâncă, încălziți uleiul la 380 de grade F. Într-un castron mic, bateți oul.
Tăiați ciocolata în cuburi de 1/2 inci. Luați un înveliș de rulou de ou și periați marginile cu spălarea ouălor și așezați-vă pe o suprafață de lucru, spălați-vă cu fața în sus, cu un punct orientat spre dvs., nu cu o margine dreaptă.
Așezați aproximativ 2 uncii de ciocolată la 1 sau 2 centimetri de margine și deasupra cu 1/4 cană de marshmallow sau puf cu microunde.
Îndoiți colțul cel mai apropiat de dvs. și chiar peste umplutură, apăsați ușor, apoi pliați în lateral, făcând puțină tragere sau tuck pentru a menține ruloul drept. Apoi rotiți-vă de la dvs. și apăsați pentru a sigila bine. (Aveți grijă să nu rupeți învelișul ruloului de ou. Acest lucru poate provoca scurgerea ruloului în timpul gătitului. Dacă apare lacrimă, prindeți aluatul împreună până când se resigilează sau aruncați învelișul și folosiți unul nou.) Repetați până când se formează toate rulourile de ouă.
Prăjiți rulourile de ou 4 la un moment dat, întorcându-se aproape imediat, gătind pe toate părțile până la maro auriu, mai puțin de un minut. (Asigurați-vă că nu supraîncărcați umplutura. Dacă vedeți că marshmallows încep să se scurgă înainte ca ambele părți să fie aurii, umplutura va fi prea gătită și ruloul de ou va apărea gol în interior)
Scoateți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie și repetați până când toate fierte. Asigurați-vă că verificați temperatura uleiului între adaosuri.
Când este gata de servit, praf cu zahăr pudră și firimituri de cracker graham.
Serviți imediat, dar atenție foarte fierbinte!
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este înregistrări pe teren Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc]()
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.