Rutabaga-Piure De Morcovi
Rutabaga-piure de morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 10 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 133 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piper, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Consumul De Alimente De Iepure: Morcov Rutabaga Mash, Rutabagan și morcov pur Aproxoate, și Napi și piure de morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti rutabagas in apa clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez la foc mediu 20 de minute.
Adăugați morcovi și ceapă; continuați să fierbeți 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Scurgeți și puneți-l în robotul de bucătărie echipat cu lamă metalică.
Adăugați ingredientele rămase; procesați până se omogenizează.