Rulourile de scorțișoară ale mamei
Mama lui Jiffy Cinnamon Rolls ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 18 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 201 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Cap la magazin și ridica amestec tort, zahăr, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 21%. Încercați Rulouri De Scorțișoară Jiffy, Rulouri De Scorțișoară Jiffy De Casă, și Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 căni de făină, amestec de tort, drojdie și sare într-un castron mare; bateți apa caldă în amestecul de făină până se combină bine.
Se amestecă restul de 1 cană de făină în aluat pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până se omogenizează, 6 până la 8 minute.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 9x18 inci.
Întindeți untul înmuiat peste aluat și presărați uniform cu zahăr și scorțișoară.
Rulați aluatul într-un buștean, începând cu o margine lungă și prindeți marginile împreună pentru a sigila.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Tăiați aluatul în felii groase de 1 inch și aranjați pe foaia de copt pregătită. Acoperiți rulourile și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 15 minute.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când rulourile de scorțișoară sunt ușor rumenite și fierte în interior, 15 până la 18 minute.