Rulouri Proaspete De Cambulă

Rulouri Proaspete De Cambulă
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 284 calorii. Dacă $1.94 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rulourile proaspete de cambulă ar putea fi un super pescatarian rețetă pentru a încerca. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, lapte, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Esențial În Fiecare Zi : Rulouri De Flounder Și Spanac, Rulouri de Flounder cu roșii Cherry și spanac, și Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, amestecați ingredientele sosului de castraveți. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Tăiați fileurile de pește în 12 bucăți de servire. În placa de plăcintă sau tigaie superficială, amestecați laptele și oul. Într-o altă farfurie de plăcintă sau tigaie superficială, amestecați firimiturile de pâine și sarea. Înmuiați fileurile în amestec de lapte; se rulează în pesmet. Scuturați excesul de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
File De PeșteFile De Pește
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti fileurile de peste in ulei 10-12 minute, intorcand o data, pana cand pestele se fulge usor cu furculita. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Încălziți tigaia de 10 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Ungeți untul topit pe părțile tăiate ale chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Așezați părțile tăiate în tigaie; gatiti aproximativ 3 minute sau pana se prajeste.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați chiflele pe farfurii; umpleți fiecare cu file de pește și aproximativ 3 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
8
Se servește cu felii de lămâie și mărar proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista