Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello

Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello
Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 482 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime. Cap la magazin și ridica ceapa, pancetta, ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello, Rulouri de vițel cu lămâie și ciuperci: Involtini di Vitello al Limone, și Braciole De Porc Cu Tagliatelle Și Sos De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați nucile de pin, coacăzele, pecorino, prosciutto, pătrunjelul, usturoiul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ProsciuttoProsciutto
Nuci De PinNuci De Pin
CoacăzeCoacăze
PecorinoPecorino
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați oul și amestecați bine pentru a amesteca. Împărțiți amestecul în 12 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Întindeți amestecul pe 1 parte a fiecăreia dintre cele 12 bucăți de vițel, lăsând un perimetru de 1/2 inch descoperit pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
VitelVitel
4
Rulați fiecare bucată de vițel strâns și legați-o cu sfoară de măcelar pentru a vă asigura că umplutura rămâne intactă. Condimentează vițelul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RolaRola
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
5
Într-o caserolă mare sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline până aproape de fumat. Căutați rulourile de vițel, îndepărtați-le când sunt maronii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RolaRola
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Adăugați ceapa și sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați pancetta, roșiile și vinul și aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți la foc mic și adăugați vițelul. Acoperiți bine și lăsați să se fierbe timp de 1 oră. Se lasă să se odihnească cu 30 de minute înainte de a servi cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
TomateTomate
SosSos
VitelVitel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista