Rulouri De Pizza De Casă
Rulouri de Pizza de casă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 215 calorii, 2G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2468 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella cu umiditate scăzută, ulei de canolan, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Pizza De Casă, Rulouri De Pizza Pepperoni De Casă, și Rulouri De Pizza De Casă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pune făină de pâine și sare în castron de procesor de alimente prevăzute cu lama de aluat. Porniți procesorul și adăugați ou. Apoi adăugați apă încet, urmărind ca aluatul să se formeze minge (s-ar putea să nu aveți nevoie de toată apa). Continuați procesarea până când aluatul este neted și suplu, aproximativ 15 secunde.
Scoateți aluatul din robotul de bucătărie, formați-l în disc plat. Înfășurați în folie de plastic și lăsați deoparte să se odihnească timp de o oră
În timp ce aluatul se odihnește, pregătiți umplutura.
Combinați cârnații și brânza și adăugați suficient sos de roșii pentru a le lega bine, dar nu atât de mult încât carnea și brânza să înoate în sos.
Când sunteți gata să lucrați aluatul, setați rola de paste la cea mai groasă setare. Împărțiți aluatul în 4 bucăți. Trimiteți prima bucată prin rola de paste la cea mai groasă setare, pliați în jumătate și trimiteți-o din nou. Continuați să pliați și să rulați până când aluatul este neted și elastic. Apoi, setați rola de paste cu o crestătură mai mică și rulați din nou aluatul.
Rulați din nou la setarea 3 și terminați la setare
Repetați cu restul de trei bucăți de aluat.
Așezați foaia de paste pe suprafața ușor făinată și puneți 1 linguriță de umplutură la intervale de 1 1/2 până la 2 inci de-a lungul intrării aluatului.
Periați foarte ușor aluatul descoperit cu apă. Îndoiți aluatul peste umplutură, apoi apăsați în jurul umpluturii pentru a sigila rulourile, având grijă să apăsați cât mai mult aer din jurul umpluturii. Cu tăietor de patiserie, tăietor de pizza sau cuțit, tăiați aluatul în jurul rulourilor, rămânând aproape de umplere, dar lăsând suficient aluat, astfel încât să existe o etanșare bună în jur. Role individuale ar trebui să fie de aproximativ 1 1/4 inch pătrat. Salvați resturile de aluat. Când ați terminat cu toate foile de paste, puteți re-rula toate resturile și puteți continua să faceți rulouri de pizza.
Înainte de a prăji, verificați rulourile pentru a vă asigura că toate marginile sunt sigilate bine.
Se toarnă ulei în cuptorul olandez sau wok și se încălzește la 375 F.
Așezați rulourile în ulei în loturi, având grijă să nu aglomerați tigaia și prăjiți până se rumenesc, răsturnând pentru a găti a doua parte când fundul este rumenit, 2 până la 3 minute în total.
Scoateți din ulei și puneți-l pe prosoape de hârtie pentru a absorbi uleiul suplimentar.
Se servește imediat sau se răcește și se reîncălzește la cuptor când sunteți gata de servit (8 minute la 350 km / h).
Și iată o comparație. Original în stânga, al meu în dreapta. Într-un test de gust complet părtinitor, al meu a câștigat.