Rulouri de cină din făină de porumb, fenicul și stafide aurii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați făină de porumb, fenicul și rulouri de cină cu stafide aurii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de făină, ou, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Placinta Cu Stafide Aurii De Fenicul, Golden Raisin-Fennel Gris Soda pâine cu lapte bătut-unt portocaliu, și Rulouri De Cină De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați stafidele și următoarele 5 ingrediente (prin făină de porumb), amestecând până se formează un aluat rigid. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute; aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să crească 1 oră sau până când se dublează dimensiunea.
Punch aluat în jos. Împărțiți aluatul în 16 porții (1 1/2 uncii). Lucrând cu o porție de aluat la un moment dat (acoperiți porțiunile de aluat rămase pentru a preveni uscarea), rotiți fiecare porție într-o bilă.
Așezați bilele de aluat pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până când bilele de aluat sunt dublate în dimensiune.
Preîncălziți cuptorul la 45
Descoperă aluatul. Periați ușor oul uniform peste aluat.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când rulourile sunt rumenite pe fund și sună gol când sunt atinse.
Scoateți din tigaie; se răcește pe rafturile de sârmă.