Rulouri de cină din făină de porumb, fenicul și stafide aurii

Rulouri de cină din făină de porumb, fenicul și stafide aurii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați făină de porumb, fenicul și rulouri de cină cu stafide aurii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de făină, ou, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Placinta Cu Stafide Aurii De Fenicul, Golden Raisin-Fennel Gris Soda pâine cu lapte bătut-unt portocaliu, și Rulouri De Cină De Aur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați stafidele și următoarele 5 ingrediente (prin făină de porumb), amestecând până se formează un aluat rigid. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute; aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să crească 1 oră sau până când se dublează dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Punch aluat în jos. Împărțiți aluatul în 16 porții (1 1/2 uncii). Lucrând cu o porție de aluat la un moment dat (acoperiți porțiunile de aluat rămase pentru a preveni uscarea), rotiți fiecare porție într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați bilele de aluat pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până când bilele de aluat sunt dublate în dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Descoperă aluatul. Periați ușor oul uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când rulourile sunt rumenite pe fund și sună gol când sunt atinse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Scoateți din tigaie; se răcește pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Revista