Rulouri De Șuncă Și Brânză
Șuncă & brânză Roll-up-uri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 29 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șuncă oscar mayer, brânză mozzarella polly-o, crustă de pizza și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, și Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.Derulați aluatul de crustă de pizza pe suprafața ușor făinată; apăsați pentru a forma dreptunghi de 12x8 inci.
Aranjați feliile de șuncă uniform peste aluat până la 1/2 inch de margini; presărați uniform cu brânză. Începând de la unul dintre capetele scurte, rulați aluatul pentru a forma jurnal. Prindeți cusătura împreună pentru a sigila.
Așezați, cu cusătura în jos, pe foaia de copt unsă.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia în 8 felii.
Serviți cu muștar galben sau sos de hrean KRAFT, dacă doriți.