Rulada de curcan reteta cu sos de mere-cidru ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 3.08 pe portie. O porție conține 383 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cidru de mere, ulei de canolan, piept de curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza cidru de mere ai putea urma acest curs principal cu Tort De Gogoși De Cidru De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Ruladă de curcan prăjită cu dovlecei, învelită în slănină, cu sos de cidru, Sos De Curcan De Cidru De Mere, și Curcan la grătar cu mere cu sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: sfoară de bucătărie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
3
Așezați pieptul de curcan între 2 foi de folie de plastic și lăsați ușor cu un ciocan de carne până la o grosime uniformă de aproximativ 3/4 inci. Puneți deoparte în timp ce umplutura este pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Așezați afinele într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se gătește 1 minut, apoi se scoate de pe foc, se scurge și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie grea mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și gătiți, amestecând, până când ceapa este aurie, dar nu carbonizată, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați pâine, afine, nuci pecan, 2 linguri proaspete sau 2 lingurițe de salvie uscată și 1/2 până la 3/4 cană de pui, în funcție de consistența umpluturii; (doriți ca amestecul să fie umezit, dar nu prea umed, deoarece curcanul va elibera umiditate atunci când este gătit). Gatiti la foc mic timp de aproximativ 2 pana la 3 minute, scoateti-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Salvie Uscată
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Căni De Bere
10
Sare și piper interiorul și exteriorul pieptului de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
11
Întindeți umplutura pe curcan, lăsând aproximativ 1 1/2 până la 2 inci neacoperite pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
12
Rulați și fixați bine cu sfoară de bucătărie, încercând să păstrați toate umpluturile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
13
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-un cuptor olandez mare sau o tigaie de prăjire de dimensiuni medii până la cald. Căutați piept de curcan umplut pe toate părțile până se rumenesc ușor, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
14
Adăugați ceapa feliată și 1 1/2 căni de pui, acoperiți bine și prăjiți la cuptor până când curcanul ajunge la 160 de grade F când un termometru citit instantaneu este introdus în stratul interior de carne, aproximativ 60 până la 65 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
15
Scoateți pieptul de curcan din cuptor și transferați-l pe o tăietură pentru a vă odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1
Adăugați cidru de mere, 1/2 cană de pui, oțet și salvie rămasă în ceapă, ciorbă de pui și sucuri în tigaia de prăjire, dați la fiert și gătiți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când lichidul este redus cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cidru De Mere
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Adăugați încet amestecul de amidon de porumb, amestecând constant și gătiți încă 3 minute. Sosul nu trebuie să fie gros, doar puțin mai gros decât un jus. Condimentează cu sare și piper, după gust. Face 1 1/2 cupe sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
3
Scoateți sfoara din pieptul de curcan și feliați în bucăți groase de 1 1/2 inci.