Rulă de prăjitură cu catifea roșie și cireșe
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă Red Velvet-Cherry Cake Roll. Această rețetă face 10 porții cu 425 de calorii, 6 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Pentru 1,03 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați ulei vegetal, făină, colorant alimentar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 23%. Acest scor este destul de prost. Red Velvet Cake Roll, Red Velvet Cake Roll și Rețeta Red Velvet Cake Roll sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți cu unt o foaie de copt cu ramă de 11 pe 17 inci și tapetați cu hârtie de copt; ungeți pergamentul cu unt și pudrați cu făină.
Aduceți cola la fiert într-o tigaie medie la foc mediu-mare și gătiți până se reduce la 1/2 cană, 10 până la 12 minute.
Bateți făina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Într-un castron mare separat, amestecați zahărul granulat, uleiul vegetal, zara, ouăle, colorantul alimentar, extractele de migdale și vanilie și siropul de cola. Se amestecă ingredientele uscate în ingredientele umede până când se combină.
Întindeți aluatul pe foaia de copt pregătită; coaceți până când prăjitura se desprinde de tavă, aproximativ 15 minute.
Lasam la racit pe tava pe un gratar, 5 minute.
Prăfuiți un prosop de bucătărie (nu o cârpă) cu zahăr de cofetă. Întoarceți tortul pe prosop și îndepărtați pergamentul. Tăiați marginile tortului. Începând cu un capăt scurt, rulați tortul în jurul prosopului; se lasa sa se raceasca complet pe un gratar.
Bateți crema de brânză, 1/2 cană de smântână și extractul de migdale într-un castron mare. Bateți restul de 1 cană de smântână și zahărul de cofetă cu un mixer până se formează vârfuri moi; se amestecă treptat cu crema de brânză. Răciți până când este gata de utilizare.
Se unge cu umplutura, apoi se rulează ușor tortul și se transferă pe un platou. Pudrați cu zahăr de cofetă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Roll Cake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "