Rugalach De Migdale De Caise
Nevoie de un lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Rugalach de migdale de caise ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Un amestec de unt, gem de caise, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caise Raisin Rugalach, Rugalac, și Rugalac.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un castron.
Tăiați untul în făină și amestecați până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Tăiați crema de brânză în cuburi mici și frecați în amestecul de făină-unt. Frământați până când aluatul formează o bilă.
Tăiați aluatul în jumătate, înfășurați fiecare jumătate în folie de plastic și dați-l la frigider.
Pentru a face umplutura: amestecați gemul de caise până se întinde. Într-un castron combinați zahărul cu nucile tocate și coaja de lămâie rasă.
Pentru a asambla: pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare jumătate de aluat. Cu cât cercul este mai mare și mai subțire, cu atât cookie-urile vor fi mai clare. Fiecare cerc trebuie să aibă cel puțin 9 inci în diametru.
Întindeți fiecare cerc cu gem și presărați cu amestecul de migdale.
Tăiați fiecare cerc în douăsprezece pene.
Rulați fiecare pană strâns de la marginile exterioare. Întoarceți ușor marginile pentru a forma o semilună.
Așezați semilune pe o foaie de copt tapetată cu pergament la aproximativ 1 inch distanță. Repetați până când toate cookie-urile sunt modelate.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți oul și periați fursecurile cu ou bătut.
Coaceți fursecurile timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați cookie-urile să se răcească pe sârmă, apoi praf cu zahăr de cofetărie cernut.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
![Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut]()
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.