Rubarbă și fistic peste iaurt gros
Rubarbă și fistic peste iaurt gros este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 305 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, nucșoară măcinată, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Rubarbă și fistic peste iaurt gros, Rubarbă și fistic peste iaurt gros, și Iaurt gros și baie de ierburi.
Instrucțiuni
Tăiați rubarba în bucăți de 1 inch și puneți-o într-o cratiță mică cu 1/4 cană de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional. Când rubarba începe să se înmoaie, după aproximativ 5 minute, amestecați cardamomul, nucșoara și sarea. Rupeți orice bucăți mari de rubarbă cu o lingură de lemn. Continuați să fierbeți, acoperit, până când rubarba se înmoaie complet, încă aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă mierea și extractul de vanilie.
Adăugați apa de trandafiri.
Pentru a servi, puneți 1/2 cană de iaurt în fiecare castron și acoperiți cu câteva linguri de rubarbă. Împrăștiați câteva linguri de fistic deasupra.
Mâncare lucidă: gătit pentru o viață conștientă de mediu de Louisa Shafia, copyright circulator201
Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.LOUISA SHAFIA este fondatoarea Lucid Food, o companie ecologică de catering cu sediul în New York. Absolventă a Natural Gourmet Institute, a lucrat la Millennium Restaurant și Roxanne ' s din San Francisco Bay Area și la Aquavit și Pure Food and Wine din New York.