Rozmarin-Carne De Porc Cu Usturoi Cu Legume Prăjite Și Mere Caramelizate

Rozmarin-Carne De Porc Cu Usturoi Cu Legume Prăjite Și Mere Caramelizate
Rosemary-porc de usturoi cu legume prăjite și mere caramelizate este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 72g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 693 calorii. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, friptură de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 24 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Cotlet De Porc Cu Mere Salvie Rozmarin Și Usturoi, Carne De Porc Prăjită Cu Rozmarin Și Usturoi, și Mere Caramelizate Cu Rozmarin Proaspăt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare; se presară cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Saut legume în 3 linguri. ulei fierbinte într-un 7 1/2-qt. tigaie la foc mediu-mare 8 minute sau până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Se ia de pe foc și se amestecă 1 lingură. rosemary.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
5
Legați carnea de porc cu sfoară de bucătărie, fixându-vă la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Presărați carnea de porc cu restul de 2 lingurițe. sare și 1 linguriță. piper și puneți deasupra legumelor în tigaie. Se amestecă împreună muștar, usturoi tocat,2 linguri. uleiul de măsline și restul de 2 linguri. rozmarin; răspândit peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Tăiați capetele ascuțite ale bulbilor de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Stropiți cu restul de 1 linguriță. ulei. Aranjați bulbii de usturoi, tăiați părțile în jos, în jurul porcului în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Coaceți la 425 timp de 1 oră și 10 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să stea 10 minute.
11
Transferați carnea de porc și legumele într-un platou de servire, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați oțet de mere în tigaie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând des, 3 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Se toarnă peste legume. Feliați carnea de porc și serviți cu legume prăjite, bulbi de usturoi și mere caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 24 m.
Porții6
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista