Rotițe de spanac și ciuperci
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da spanac și ciuperci Pinwheels un try. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 44 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 30. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, oregano, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este plăcută de 160 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare includ Rotițe de spanac și ciuperci, Ciuperci Gruy Rotițe De Pinre, și Ciuperci Pesto Pinwheels.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți împreună crema de brânză și 2/3 cană de unt.
Se amestecă în 2 căni făină, o linguriță praf de copt, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță bicarbonat de sodiu; bate bine. Împărțiți aluatul în două bile; înfășurați în folie de plastic. Se răcește 30 până la 60 de minute sau până când patiseria este ușor de manevrat.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Încălziți spanacul într-o tigaie mare la foc mediu-mic; se scurge. Stoarceți excesul de lichid; pus deoparte.
Într-o tigaie mare, topiți cele 2 linguri de unt. Se amestecă ciupercile și ceapa. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 3 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Se amestecă spanacul, rămânând 1 lingură de făină, oregano, sare, suc de lămâie și praf de usturoi. Gatiti si amestecati pana cand amestecul se ingroasa. Se amestecă parmezanul. Se lasă deoparte să se răcească.
Pe suprafața făinoasă, rotiți o bilă de patiserie într-un dreptunghi de 12x7 inci.
Se întinde cu jumătate din amestecul de spanac până la 1/2 inch de margini. Începând cu o latură scurtă, înfășurați aluatul și umplutura,în stil jeleu. Umeziți marginile cu apă; Ciupiți pentru a sigila. Repetați cu restul de patiserie. Capac; se răcește 1 oră. Tăiați buștenii în felii groase de 1/2 inch.
Așezați pe foi de copt unsoare.
Coaceți 20 de minute sau până devin aurii.
Scoateți la rafturi de sârmă;rece.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ferrari Perle. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.