Ropa Vieja (Tocană De Carne Cubaneză)

Ropa Vieja (Tocană De Carne Cubaneză)
Ropa Vieja (tocană de carne cubaneză) necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 589 calorii. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați goyan adobo, piper măcinat goya, usturoi goya și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Ropa Vieja - Tocană De Carne Cubaneză, Tocană De Carne Cubaneză (Ropa Vieja), și Tocană Cubaneză Ropa Vieja pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare cu fund greu la foc mediu-mare. Condimentează carnea cu Adobo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați friptura în oală și gătiți în loturi, răsturnând o dată, până se rumenesc bine, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Transferați carnea pe o farfurie. Reduceți căldura la mediu. Se amestecă ceapa și ardeii. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați sofrito și usturoi în oală; gatiti pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se amestecă 3 căni de apă, sos de roșii, Sazon, bulion de vită și piper. Aduceți amestecul la fierbere. Întoarceți carnea de vită în oală. Se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute. Se amestecă măslinele și caperele. Acoperiți oala; fierbeți până când carnea se toacă ușor cu furculița, 1 - 1 1/2 ore, adăugând mai multă apă în măsurători de 1/4 cană, dacă oala devine uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Transferați carnea pe suprafața de lucru; tăiați carnea cu două furculițe. Aduceți sosul rămas la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se amestecă carnea și coriandrul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se servește cu orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caraibe în meniu? Încercați să împerecheați cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Chateau Bianca Gewurztraminer cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Bianca Gewurztraminer
Chateau Bianca Gewurztraminer
Sălbatic aromat, cu note de litchi, condimente exotice și o notă de petale de trandafir. Note moi, dar picante pe gust, cu o notă de aciditate clară la final. Mare cu Ziua Recunostintei affair!
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista