Ropa Vieja (Tocană De Carne Cubaneză)

Ropa Vieja (tocană de carne cubaneză) necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 589 calorii. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați goyan adobo, piper măcinat goya, usturoi goya și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Ropa Vieja - Tocană De Carne Cubaneză, Tocană De Carne Cubaneză (Ropa Vieja), și Tocană Cubaneză Ropa Vieja pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare cu fund greu la foc mediu-mare. Condimentează carnea cu Adobo.
Adăugați friptura în oală și gătiți în loturi, răsturnând o dată, până se rumenesc bine, aproximativ 10 minute.
Transferați carnea pe o farfurie. Reduceți căldura la mediu. Se amestecă ceapa și ardeii. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Adăugați sofrito și usturoi în oală; gatiti pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Se amestecă 3 căni de apă, sos de roșii, Sazon, bulion de vită și piper. Aduceți amestecul la fierbere. Întoarceți carnea de vită în oală. Se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute. Se amestecă măslinele și caperele. Acoperiți oala; fierbeți până când carnea se toacă ușor cu furculița, 1 - 1 1/2 ore, adăugând mai multă apă în măsurători de 1/4 cană, dacă oala devine uscată.
Transferați carnea pe suprafața de lucru; tăiați carnea cu două furculițe. Aduceți sosul rămas la fiert.
Se amestecă carnea și coriandrul în sos.