Ropa Vieja (Tocană De Carne Cubaneză)

Ropa Vieja (Tocană De Carne Cubaneză)
Ropa Vieja (tocană de carne cubaneză) necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 589 calorii. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați goyan adobo, piper măcinat goya, usturoi goya și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Ropa Vieja - Tocană De Carne Cubaneză, Tocană De Carne Cubaneză (Ropa Vieja), și Tocană Cubaneză Ropa Vieja pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare cu fund greu la foc mediu-mare. Condimentează carnea cu Adobo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați friptura în oală și gătiți în loturi, răsturnând o dată, până se rumenesc bine, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați carnea pe o farfurie. Reduceți căldura la mediu. Se amestecă ceapa și ardeii. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați sofrito și usturoi în oală; gatiti pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se amestecă 3 căni de apă, sos de roșii, Sazon, bulion de vită și piper. Aduceți amestecul la fierbere. Întoarceți carnea de vită în oală. Se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute. Se amestecă măslinele și caperele. Acoperiți oala; fierbeți până când carnea se toacă ușor cu furculița, 1 - 1 1/2 ore, adăugând mai multă apă în măsurători de 1/4 cană, dacă oala devine uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sazon CompletaSazon Completa
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați carnea pe suprafața de lucru; tăiați carnea cu două furculițe. Aduceți sosul rămas la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se amestecă carnea și coriandrul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se servește cu orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Caraibe în meniu? Încercați să împerecheați cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Chateau Bianca Gewurztraminer cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Bianca Gewurztraminer
Chateau Bianca Gewurztraminer
Sălbatic aromat, cu note de litchi, condimente exotice și o notă de petale de trandafir. Note moi, dar picante pe gust, cu o notă de aciditate clară la final. Mare cu Ziua Recunostintei affair!
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista