Risotto de nuc Romano este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 219 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză romano, morcov, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Romano Risotto cu ridichi, Risotto Cu Mere Și Nuci, și Risotto De Nucă Cu Sparanghel Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați mazărea și morcovul într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 8 minute sau până când legumele sunt fragede. Pune deoparte.
Combinați bulionul și vinul într-o cratiță medie; se pune la foc mediu. Aduceți la foc mic; acoperiți, reduceți căldura și mențineți un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Călește ceapa tocată și ceapa verde în margarină și ulei de măsline fierbinte într-o cratiță medie la foc mediu-mare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
¼ Cană Grămadă De Făină
Fripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
4
Adăugați orez și sotati 4 minute sau până când orezul este translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
5
Adăugați 1/2 cană amestec de bulion fierbinte la amestecul de orez; amestecați constant până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită. Continuați să adăugați amestec de bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând de fiecare dată până când lichidul este absorbit (întregul proces ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute). Se amestecă mazărea, morcovul, 1/4 cană de brânză, nucile și pătrunjelul.