Risotto de nuc Romano este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 219 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză romano, morcov, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Romano Risotto cu ridichi, Risotto Cu Mere Și Nuci, și Risotto De Nucă Cu Sparanghel Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați mazărea și morcovul într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 8 minute sau până când legumele sunt fragede. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Adăugați orez și sotati 4 minute sau până când orezul este translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați 1/2 cană amestec de bulion fierbinte la amestecul de orez; amestecați constant până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită. Continuați să adăugați amestec de bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând de fiecare dată până când lichidul este absorbit (întregul proces ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute). Se amestecă mazărea, morcovul, 1/4 cană de brânză, nucile și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)