Rollmops germană (rollmopse)

Rollmops germană (rollmopse)
Rollmops German (rollmopse) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 564 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 1 și costă $7.23 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, capere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rollmops germană (rollmopse), Rollmops, și Daneză Rollmops.

Instrucțiuni

1
Așezați fileurile de hering într-un castron și turnați suficientă apă pentru a le acoperi cu aproximativ 1 inch.Înmuiați-le cel puțin 12 ore la frigider, schimbând apa o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HeringFile De Hering
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scurgeți-le bine, clătiți-le sub apă curentă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Îndepărtați și aruncați orice oase.Pentru marinată, combinați oțetul, apa, învinețite cu un MORTAR și pistil sau învelite într-un prosop și învinețite cu un sucitor condimentele, fructele de ienupăr, ienibaharul, cuișoarele, boabele de piper și frunza de dafin și puneți-le într-o cratiță de 2 până la 3 litri și aduceți-le la fierbere la foc mare.Reduceți căldura la minim și fierbeți neacoperit timp de 5 minute.Apoi se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Așezați fileurile de hering, cu pielea în jos, pe o scândură sau o masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HeringFile De Hering
5
Întindeți 1 linguriță de muștar uniform pe fiecare File și împrăștiați 1/2 linguriță de capere și mai multe inele de ceapă peste muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Tăiați murăturile de mărar pe lungime în sferturi; dacă sunt mult mai lungi decât lățimea fileurilor de hering, tăiați-le transversal în jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HeringFile De Hering
Murături De MărarMurături De Mărar
7
Așezați o pană de murături la un capăt îngust al fiecăruia dintre fileuri, apoi rotiți fileurile de jeleu în jurul murăturii în cilindri mici și groși.Frigați rulourile cu 2 sau 3 scobitori pentru a le asigura.Împachetați rulourile plate pe părțile lor într-un vas de pâine de sticlă de 2 litri în două straturi, cu inelele de ceapă rămase împrăștiate între straturi și deasupra.(Nu folosiți o tigaie de metal, pentru peștele poate ridica un gust metalic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se toarnă marinada peste hering, apoi se acoperă vasul cu folie sau folie de plastic și se dă la frigider timp de 5 până la 6 zile înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
HeringHering
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Serviți rollmops ca hors d ' oeuvre pe farfurii individuale sau aranjați-le pe un platter.In în ambele cazuri, garnisiți-le cu inele de ceapă și pătrunjel.NOTĂ: Dacă fileurile de hering sărat nu sunt disponibile, înlocuiți 12 fileuri de hering Bismarck îmbuteliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HeringFile De Hering
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Scurgeți-le, spălați-le bine sub apă curentă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.Apoi continuați cu rețeta.Gătitul Germaniei timp de viață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate56
Revista