Roșu Chile frecat somon cu vinaigrette de porumb prăjită

Roșu Chile frecat somon cu vinaigrette de porumb prăjită
Roșu Chile frecat somon cu vinaigrette de porumb prăjită este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 334 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, miere, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Chile roșu frecat cartofi dulci cu Vinaigrette de ceapă verde, Chile - somon frecat cu Papayan și Scallions, și Chile-friptură frecată cu porumb cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Roșu Chile freca: Preîncălziți grătarul la înălțime medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Combinați ancho, chimen, zahăr brun și scorțișoară într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți somonul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Frecați 1 lingură de condiment frecați pe 1 parte a somonului și grătați, frecați-vă în jos până se rumenesc ușor, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți - vă și continuați grătarul timp de 3 până la 4 minute pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Vinetă de porumb prăjită: într-o oală mare cu apă clocotită, albiți porumbul aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Așezați urechile pe grătar până când sunt ușor carbonizate pe toate părțile, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți din grătar și cu un cuțit ascuțit, răzuiți sâmburii într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți împreună sucul de lămâie, jalapeno și mierea până se combină. Se amestecă încet în ulei până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper și se pliază în porumb, ceapă și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se întotdeauna să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista