Roșii Prăjite Cu Ierburi-Parmezan

Roșii Prăjite Cu Ierburi-Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile prăjite cu ierburi-parmezan. O porție conține 45 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă 20 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Roșii prăjite cu ierburi, Măsline Și Roșii Prăjite Cu Ierburi, și Pui cu roșii prăjite cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°. aliniați o foaie de copt cu pergament. Într-un castron mic, combinați parmezanul, oregano, sarea, piperul și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați ulei de măsline și amestecați pentru a forma un amestec umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Aranjați feliile de roșii pe foaia de copt și lingurați o grămadă de 1/2 linguriță. Amestec de parmezan deasupra fiecărei felii, împărțind uniform. Folosiți vârful degetelor pentru a apăsa într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți până când roșiile sunt moi și toppingul începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Serviți fierbinte sau cald.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista