Roșii picante uscate la soare și răspândirea scoicii
Răspândirea picantă de roșii uscate la soare și scoici este o fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 12 porții. Acest fel de mâncare are 75 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, busuioc, roșii uscate la soare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle.
Instrucțiuni
1
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați roșiile uscate la soare și usturoiul până se omogenizează. Amestecați ardeiul roșu, pătrunjelul, busuiocul, pudra de chili, sarea și piperul. Lingura în crema de brânză și scoici, și continuă să se amestece până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați răspândirea într-un castron de servire și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat