Roșii cu miere și cimbru
Roșiile cu miere și cimbru sunt un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 68 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar integral, oțet balsamic, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Spaghete Cu Roșii Cherry Prăjite, Cimbru De Lămâie Și Miere, Înghețată de miere și cimbru cu cimbru confiat, și Roșii coapte cu roșii întregi de grâu și cimbru.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Înjumătățiți roșiile și puneți-le, tăiate cu fața în sus, într-un singur strat într-un vas mare rezistent la cuptor sau tavă de copt. Puneți o bucată de usturoi în fiecare jumătate de Roșie și împrăștiați peste frunzele de cimbru.
Stropiți cu uleiul, condimentați Generos, apoi coaceți timp de 30-40 de minute sau până când roșiile sunt moi și suculente. Se lasă să se răcească. Poate fi prăjit și răcit cu până la 3 zile înainte. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Pentru a servi, ridicați cu grijă roșiile pe o farfurie de servire și turnați peste câteva sucuri din vasul de prăjire.
Bateți împreună mierea, oțetul, muștarul și puțin condiment pentru a face un pansament, stropiți peste roșii și împrăștiați cu încă câteva frunze de cimbru.