Risotto Orzo cu smog elvețian și Fontina

Risotto Orzo cu smog elvețian și Fontina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Orzo Risotto cu Bietă elvețiană și Fontinan. Acest fel principal are 627 calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de oțet de sherry, sare și piper, smog elvețian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chard elvețian cu Orzo, fasole Cannelini și Pancetta, Risotto cu brânză elvețiană, și Risotto de linte franceză și Chard elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui și apa la foc mic într-o cratiță; păstrați cald la foc mic. Topiți untul într-o cratiță medie antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați orzo în unt și gătiți la foc moderat, amestecând des, până când orzo este auriu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
3
Adăugați 1 cană din amestecul de stoc fierbinte și gătiți, amestecând ușor, până când tot stocul este absorbit. Adăugați treptat mai mult din amestecul de stoc, 1 cană la un moment dat și gătiți, amestecând frecvent, până când orzo este al dente și cremos, dar nu supă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
4
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați tulpinile de șalotă și smog elvețian și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când tulpinile sunt fragede și ușor rumenite, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6
Adăugați frunzele de smog și gătiți la foc moderat, aruncând, până când frunzele se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
7
Adăugați oțetul. Se amestecă bietul și brânzeturile Fontina și parmezanul în risotto, se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză FontinaBrânză Fontina
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chard ElvețianChard Elvețian
8
Recomandare de vin: fontina Elvețiană savuroasă și Fontina cu nuci se vor împerechea cu succes cu un Soave crocant și slab din Italia, cum ar fi Bolla Tufaie Castellaro din 1998 sau Anselmi San Vincenzo din 1998.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Brânză FontinaBrânză Fontina
SoaveSoave
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista