Risotto De Vinete La Grătar
Risotto de vinete la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 323 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Risotto De Orz Cu Vinete Și Roșii, Risotto de orz cu vinete și roșii, și Risotto De Ciuperci La Cuptor Cu Vinete Saut.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Frecați vinetele cu 1/2 lingură de ulei și grătiți la foc moderat, rotind ocazional, până când sunt carbonizate și moi, 20 de minute; lasa sa se raceasca usor. Înjumătățiți vinetele pe lungime și scoateți pulpa într-un blender. Puree până la crem.
Într-o cratiță mare, topiți untul în restul de 2 linguri de ulei.
Adăugați ceapa, șalota, usturoiul și orezul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, 5 minute.
Adăugați vinul și gătiți până se absoarbe.
Adăugați bulionul de legume, 1/2 cană odată; se amestecă constant până se absoarbe înainte de a adăuga mai mult. Gatiti pana cand orezul este al dente, 20 de minute in total.
Se amestecă piureul de vinete și smântâna și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă pătrunjelul și ceapa verde. Puneți risotto-ul în boluri, presărați sumac și serviți.