Risotto de vin roșu cu Radicchio Roquefort și nuci
Risotto de vin roșu cu Radicchio Roquefort și nuci este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,01 USD pe porție. O porție conține 838 calorii, 26g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă de la What ' s for Lunch Honey are 1 fani. Un amestec de bulion de legume, parmezan, brânză roquefort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Risotto De Vin Roșu Cu Radicchio Și Rozmarin, Risotto Rosso de Andrew Carmellini cu vin roșu, Radicchio și Mozzarella afumată, și Andive Belgiene Cu Roquefort, Nuci Și Afine pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.