Risotto De Sfeclă

Risotto De Sfeclă
Risotto sfeclă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 565 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.34 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, semințe de mac, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de Mac, puteți urma acest fel principal cu Adânc gât ușor BlackBerry Cizmar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Risotto De Sfeclă, Risotto De Sfeclă, și Risotto De Sfeclă Roșie.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți stocul la foc mic; acoperiți și păstrați cald. Într-o caserolă din fontă emailată medie, topiți untul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați sfecla mărunțită și gătiți, amestecând, până când tigaia este uscată, 12 minute. Puneți jumătate din sfeclă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați orezul în caserolă și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați 1 cană din bulionul cald în orez și gătiți la foc moderat, amestecând, până când bulionul este aproape absorbit. Continuați să adăugați stocul 1 cană la un moment dat, amestecând continuu, până când orezul este al dente și se formează un sos gros, 22 de minute. Se amestecă sfecla gătită, brânza și cele 2 lingurițe de semințe de mac. Gatiti, amestecand, pana se incalzeste; adăugați câteva linguri de apă dacă risotto-ul este prea gros. Puneți risotto în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se ornează cu sfeclă feliată și semințe de Mac și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista