Risotto de Ricotta cu lămâie cu sparanghel, mazăre și Prosciutto
Rețeta Risotto de Ricotta de lămâie cu sparanghel, mazăre și Prosciutto este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 490 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vin, orez carnaroli, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați risotto de lămâie cu sparanghel și mazăre, Risotto de pui cu lămâie, sparanghel și mazăre, și Risotto Cu Mazăre Și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Setați un raft într-o foaie de copt cu ramă și așezați felii de prosciutto pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Aranjați sparanghelul într-un singur strat pe o altă foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Stropiți cu 1 linguriță. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
5
Se presară sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
6
Coaceți prosciutto și sparanghel până când prosciutto este crocant și maro foarte deschis în jurul marginilor, aproximativ 8 minute, iar sparanghelul este puțin mai întunecat și fraged atunci când este înțepat cu vârful unui cuțit, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
7
Scoateți ambele din cuptor și lăsați să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați sparanghelul în 1 in. bucăți. Rupeți prosciutto în cioburi mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Se toarnă bulionul într-o cratiță medie și se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Încălziți uleiul rămas într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
11
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, până când marginile devin albe strălucitoare, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
12
Adăugați vin; aduceți la fierbere și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
13
Adăugați o lingură, aproximativ 1/2 cană, de bulion la orez și gătiți, amestecând, până când este aproape complet absorbită de orez. Continuați să adăugați bulion 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când fiecare adăugare este absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este doar fraged la mușcătură, 15 până la 30 de minute (veți rămâne bulion).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
14
Se amestecă menta, ricotta, mazărea (dacă se folosește proaspătă) și sucul de lămâie și se amestecă până se absoarbe cea mai mare parte a sucului de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Brânză Ricotta
Mentă
Mazăre
15
Adăugați untul și brânza mărunțită; se amestecă până se amestecă bine. Se amestecă mazărea (dacă este congelată), sparanghelul și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mărunțită
Sparanghel
Unt
Piper
Mazăre
16
Împărțiți risotto între boluri sau farfurii. Se acoperă cu chipsuri de prosciutto și se presară cu brânză rasă.