Risotto De Morcov Caramelizat

Risotto De Morcov Caramelizat
Rețeta Risotto de morcov caramelizat ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD pe porție. Această garnitură are 306 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, morcovi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Risotto De Morcov Caramelizat, Risotto De Fenicul Caramelizat, și Risotto Cu Pui Și Ceapă Caramelizată.

Instrucțiuni

1
Se încălzește 1 lingură. ulei și 1 lingură. unt la foc mediu într-o oală cu fund mediu greu; adăugați morcovi și amestecați cu o lingură de lemn până când este bine acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 1/2 cană de apă, 1/2 linguriță. sare și zahăr; acoperiți și gătiți 5 minute sau până se înmoaie. Descoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când apa se evaporă și morcovii abia încep să se rumenească, încă câteva minute. Rezervați jumătate din morcovi. Într-un blender, cealaltă jumătate pură cu 3/4 cană de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Aduceți bulionul de pui la foc mic și păstrați-l la foc mic, acoperit, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
4
Încălziți uleiul rămas și untul la foc mediu în aceeași oală (nespălată) folosită pentru morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați orez, amestecând cu o lingură de lemn pentru a acoperi orezul cu ulei, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
7
Adăugați vin și gătiți, amestecând, până când vinul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
8
Adăugați morcovul pur și gătiți, amestecând, până când amestecul nu mai arată supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
9
Adăugați 1/2 cană de bulion fierbinte, amestecând des, până când orezul absoarbe cea mai mare parte a lichidului. Repetați procesul, adăugând 1/2 cană bulion la un moment dat și amestecând des până când fiecare adăugare este absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este al dente (aproximativ 20 de minute; va rămâne cel puțin 1 cană bulion).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
10
Îndoiți morcovii rezervați (economisiți 2 linguri. pentru garnitură), mascarpone, 1/4 cană parmezan, 1 lingură. pătrunjel și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
ParmezanParmezan
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
11
Adăugați până la 1 cană de bulion (1/4 cană la un moment dat) pentru a slăbi risotto. Condimentează cu sare și piper alb după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
BulionBulion
SareSare
12
Presărați fiecare castron de risotto cu o parte din 1/2 cană de parmezan rămasă, rămânând 1 lingură. pătrunjel și morcovi rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista