Risotto De Dovleac

Risotto De Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto de dovleac. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 434 calorii. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți nucșoară, parmezan, dovleac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Risotto De Rață Și Dovleac Cu Semințe Picante De Dovleac, Risotto De Dovleac, și Risotto de dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți bulionul de pui într-o cratiță și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Într-o cratiță mare, încălziți 3 linguri. unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
3
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați orez, dovleac proaspăt și nucșoară. Se amestecă aproximativ un minut, asigurându-se că tot orezul este acoperit cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați 1 cană bulion de pui, amestecând bine; reduceți căldura la minim. Odată ce bulionul este încorporat, adăugați 1/2 cană mai mult bulion, amestecând constant. Continuați să adăugați bulion în trepte de 1/2 cană pe măsură ce orezul absoarbe lichidul, până când orezul este gătit. Orezul va dura aproximativ 25 de minute pentru a găti și ar trebui să fie cremos, dar al dente când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
În ultimele minute de gătit, amestecați dovleacul conservat și siropul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
7
Scoateți risotto de pe foc și amestecați restul de 2 linguri. unt, parmezan, salvie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Lăsați să se odihnească câteva minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista