Risotto cu microunde de bază ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 332 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, vin, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Risotto Cu Microunde, Risotto Cu Ciuperci Cu Microunde, și Cuptor cu microunde risotto primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă de 3 litri, sigură pentru cuptorul cu microunde, combinați untul, usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Cuptor Cu Microunde
2
Așezați vasul în cuptorul cu microunde și gătiți la foc mare timp de 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
3
Puneți bulionul de legume într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
4
Se încălzește cuptorul cu microunde până când bulionul este fierbinte, dar nu fierbe (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
5
Se amestecă orezul și bulionul în caserolă cu amestecul de ceapă, unt și usturoi. Acoperiți bine vasul și gătiți la foc mare timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Bulion
Ceapă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
6
Se amestecă vinul în orez. Gatiti la inaltime inca 10 minute. Cea mai mare parte a lichidului ar trebui să fiarbă. Se amestecă brânza în orez și se servește.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.