Risotto cu slănină și mazăre
Risotto cu slănină și mazăre este un fără gluten garnitură. O porție conține 47 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină Oscar mayer, orez, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Risotto ușor cu slănină și mazăre, Terci de mazăre fierbinte (Risotto de ovăz cu mazăre), și Risotto cu mazăre și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti baconul in tigaie mare la foc mediu-mare 5 min. sau doar până când slănina este crocantă, amestecând ocazional.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante, rezervând picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa la picăturile rezervate; gatiti 4 pana la 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând ocazional.
Adăugați orez și usturoi; gatiti 3 min. sau până când orezul este opac, amestecând frecvent. Adăugați treptat 1/2 bulion de conserve; gatiti si amestecati 3 min. sau până când bulionul este complet absorbit. Repetați cu bulionul rămas, amestecând crema de brânză cu ultima adăugare de bulion și gătind 5 min. sau crema de brânză este complet topită și amestecul este bine amestecat.
Se amestecă mazărea; gatiti 2 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc. Se amestecă slănina, pătrunjelul și 1 lingură. Parmezan.
Se servește acoperit cu parmezan rămas.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.