Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene la repertoriul dvs., Risotto cu roșii și porumb ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 319 de calorii, 11 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 1,62 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Funcționează bine ca aperitiv. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână brânză de parmezan, frunze de busuioc, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 62%. Acest scor este solid. Încercați risotto cu porumb prăjit și roșii, risotto cu roșii uscate și porumb Farro și risotto cu porumb dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți apa, laptele și bulionul; tine de cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați orez; gatiti si amestecati 2-3 minute. Se amestecă 1 cană de amestec de apă fierbinte. Gatiti si amestecati pana se absoarbe tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați amestecul de apă rămas, 1/2 cană o dată, amestecând constant. Lăsați lichidul să se absoarbă între adăugiri. Gătiți până când risotto este cremos și orezul este aproape fraged. (Timpul de gătire este de aproximativ 20 de minute.) Se amestecă ingredientele rămase; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Risotto în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Fabricat din 90% Sangiovese și 10% Merlot, Villa Antinori Chianti Classico Riserva din 2010 are o culoare roșu rubiniu intens, cu arome de fructe și condimente. Atingerile ușoare de la învechirea stejarului subliniază notele de cireșe și fructe roșii care sunt tipice strugurilor Sangiovese. Aromele vinului sunt armonioase la palat cu taninuri echilibrate si coapte. Finalul persistent este vibrant, cu o mineralitate plăcută, tipică Chianti Classico.