Risotto Cu Ciuperci Porcini
Rețeta Risotto de ciuperci Porcini este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 8 porții cu 386 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, căței de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Risotto Cu Ciuperci Porcini, Risotto Cu Ciuperci Porcini, și Risotto Cu Ciuperci Porcini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ciupercile și 2 căni de apă clocotită într-un castron. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți într-o strecurătoare; scurgere. Se toacă ciupercile.
Aduceți bulionul la foc mic (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți untul și uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați vin; gatiti 2 minute sau pana se absoarbe, amestecand continuu. Se amestecă ciupercile, cimbru și frunza de dafin.
Adăugați bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total). Aruncați frunza de dafin. Se amestecă brânza, sarea și piperul.