Reteta Risotto cu ciuperci este gata în aproximativ 42 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 612 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de demi-glace de vită, brânză parmigiano-reggiano, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto cu ciuperci, Risotto-Ciuperci Umplute, și Risotto de orz cu șuncă și ciuperci.