Risotto cu brânză Farro și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto cu brânză Farro și roșii. Această rețetă face 4 porții cu 454 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, roșii, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cheesy Farro și risotto de conopidă, Risotto Farro de roșii și porumb uscat la soare, și Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus încă 15 Farro-uri pe care le vei iubi pentru totdeauna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți 3 linguri de ulei.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați farro și amestecați până când este acoperit cu ulei, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul alb și fierbeți până aproape evaporat, 2 minute. Reduceți căldura la moderat.
Adăugați 1 cană de apă și gătiți, amestecând, până se absoarbe. Repetați cu apa rămasă, adăugând 1 cană la un moment dat și amestecând constant până când farro este doar fraged și suspendat într-un sos cremos, 30 de minute în total.
Se amestecă roșiile în risotto și se fierbe la foc moderat. De pe foc, amestecați restul de 1 lingură de ulei de măsline și brânza. Se condimentează cu sare și piper. Puneți risotto-ul în boluri, garnisiți cu busuiocul și serviți fierbinte.