Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto cu brânză Farro și roșii. Această rețetă face 4 porții cu 454 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, roșii, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cheesy Farro și risotto de conopidă, Risotto Farro de roșii și porumb uscat la soare, și Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus încă 15 Farro-uri pe care le vei iubi pentru totdeauna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați farro și amestecați până când este acoperit cu ulei, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați vinul alb și fierbeți până aproape evaporat, 2 minute. Reduceți căldura la moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
6
Adăugați 1 cană de apă și gătiți, amestecând, până se absoarbe. Repetați cu apa rămasă, adăugând 1 cană la un moment dat și amestecând constant până când farro este doar fraged și suspendat într-un sos cremos, 30 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Se amestecă roșiile în risotto și se fierbe la foc moderat. De pe foc, amestecați restul de 1 lingură de ulei de măsline și brânza. Se condimentează cu sare și piper. Puneți risotto-ul în boluri, garnisiți cu busuiocul și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat