Risotto Cremos Cu Șofran

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto cremos de șofran. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 412 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți orez arborio, sare și piper, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin, Risotto Cu Șofran, și Risotto Cu Șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul de pui la fiert la foc mare. Acoperiți și păstrați fierbinte la foc mic.
Într-o oală grea de 6 litri sau caserolă, topiți 2 linguri de unt la foc moderat.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Zdrobiți în firele de șofran și gătiți timp de 1 minut, amestecând.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi bine cu unt, aproximativ 2 minute.
Adăugați vinul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se evaporă.
Adăugați suficient stoc fierbinte pentru a acoperi orezul (aproximativ 1 1/2 căni) și aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți căldura la moderat. Gatiti, amestecand orezul constant, pana cand stocul a fost absorbit. Continuați să adăugați stocul, 1 1/2 căni la un moment dat și amestecați până când este absorbit înainte de a adăuga mai mult; risotto se face atunci când orezul este doar fraged și lichidul este gros, aproximativ 25 de minute în total.
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați restul de 2 linguri de unt și brânza. Condimentează risotto-ul cu sare și piper și servește.