Rigatoni cu vinete, ciuperci și brânză de capră

Rigatoni cu vinete, ciuperci și brânză de capră
Rigatoni cu vinete, ciuperci și brânză de capră este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 537 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de ciuperci, fulgi de piper, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Rigatoni Cu Brânză De Capră, Cârnați Și Brânză De Capră Rigatoni, și Rigatoni Cu Dovleac Prăjit Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
4
Se sotează ceapa și usturoiul până se moale și translucid, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura la mediu ridicat. Se amestecă ciupercile și se gătește până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă vinetele și se fierbe 5 minute. Se amestecă roșiile, bulionul de pui și măslinele. Condimentează cu cimbru, sare și fulgi de ardei roșu. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când vinetele sunt fragede. Aruncați cu paste și brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză De CaprăBrânză De Capră
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Revista