Rigatoni cu roșii la grătar și smântână

Rigatoni cu roșii la grătar și smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rigatoni cu roșii la grătar și smântână. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 445 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de roșii prune, pătrunjel, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Cartea de bucate a lunii-Rigatoni cu cârnați, mazăre, roșii și smântână, Rigatoni și roșii, și Rigatoni cu vinete saut și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un grătar. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Aruncați roșiile în ulei într-un castron mare. Puneți roșiile pe grătar, rezervând ulei. Acoperiți grătarul și gătiți roșiile, întorcându-le ocazional cu clești, până când pielea este carbonizată și carnea este înmuiată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește
BolBol
3
În timp ce roșiile sunt la grătar, gătiți rigatoni în apă clocotită conform instrucțiunilor pachetului, amestecând des, până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
TomateTomate
ApăApă
4
Scurgere.
5
Întoarceți roșiile în castron cu ulei. Folosiți clești pentru a scoate pielea, apoi zdrobiți grosolan carnea de roșii. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CremăCremă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
6
Adăugați paste fierte, sare, piper și pătrunjel. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SareSare
7
Se servește cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista