Ridichi de pâine și unt

Ridichi de pâine și unt
Ridichile de pâine și unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 236 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 1 și costă $1.12 pe portie. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, oțet de vin, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare includ Ridichi de pâine și unt, Ridichi Cu Unt De Chervil, și Ridichi fierte cu unt.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția ridichilor, într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare, amestecând ocazional până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Scoateți saramura de pe foc și lăsați-o să se răcească 5 minute. Între timp, pregătește ridichile.Tăiați blaturile cu frunze (aruncați sau salvați pentru o altă utilizare) și spălați ridichile. Feliați subțire și puneți-l într-un borcan de halbă.Când saramura este gata, turnați-o în borcan, asigurându-vă că acoperiți ridichile complet. Se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute. Sigilați borcanul cu un capac etanș și agitați-l sau rotiți-l pentru a distribui uniform saramura și condimentele. Dați la frigider și lăsați să murăm cu cel puțin 1 zi înainte de utilizare. Murăturile pot fi păstrate la frigider până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 35 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista