Ricotta umplut Crepes cu fructe de padure
Ricotta umplut Crepes cu fructe de padure ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 167 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cap de la magazin și ridica Pillsbury cel mai bun făină de toate scopurile, făină de îndulcitor artificial, crepes, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Clătite Cehe Umplute Cu Fructe De Pădure Și Smântână, Crepe de castane toscane fără Gluten umplute cu Ricotta dulce, și Crepes cu fructe de padure.
Instrucțiuni
1 combinați făina, laptele, ouăle, uleiul și sarea într-un bol mediu, amestecând până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
2 înveliți ușor o tigaie antiaderentă de 8 inci cu spray de gătit fără stick; încălziți tigaia la foc mediu.
Adăugați 2 linguri de aluat, înclinarea tigaie rapid pentru aluat pentru a acoperi întreaga bază de tigaie. Gatiti la foc mediu 30-60 de secunde sau pana cand fundul este maro deschis. Slăbiți și întoarceți cu grijă crepul; gătiți încă 30 până la 45 de secunde sau până când fundul este maro deschis. Se răcește pe suportul de sârmă. Repetați cu aluatul rămas.
3 combinați conservele și 2 linguri de suc de portocale într-un bol mediu, amestecând până se omogenizează. Se amestecă căpșunile feliate.
Combinați brânza ricotta, chipsurile de ciocolată, restul de 1 lingură de suc de portocale, îndulcitorul artificial și coaja de portocală într-un castron mic; se amestecă bine. Lingură 2 linguri amestec de brânză și 1/4 cană amestec de căpșuni pe lungime în centrul fiecărui crep.
Rulați și așezați pe partea de cusătură a plăcii de servire în jos.
Stropiți cu sirop de ciocolată. Se acoperă cu amestecul de căpșuni rămas.
Sfat puteți înlocui crepele ambalate gata de utilizare de 8 (9 inci) pentru crepele de casă din această rețetă. Eliminați pașii 1 și 2 din instrucțiunile rețetei. Începeți cu pasul
Vin recomandat: Cremă Sherry, Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Moscato Dasti, Port, Burgundia Albă
Cream Sherry, Bordeaux și Champagne sunt alegerile mele de top pentru clătite. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "