Ricotta Gnudi cu ciuperci sălbatice și sos de trufe
Ricotta Gnudi cu ciuperci sălbatice și sos de trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 481 calorii, 20g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină universală plus ulei suplimentar, trufe, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Ricotta Gnudi cu sos Pomodoro, Ravioli Ricotta-Taleggio cu sos de ciuperci sălbatice, și Spanac Ricotta Gnudi cu sos de roșii rozmarin (Low Carb) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați vasul mediu cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. Puneți brânza ricotta în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Bol
2
Lăsați să se scurgă cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
3
Bateți oul, 1/3 cană de brânză Pecorino Romano, sare și piper alb într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino Romano
Piper Alb
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă în ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
5
Presărați 3/4 cană de făină și amestecați ușor pentru a se amesteca. Acoperiți și răciți aluatul 1 oră. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Tapetați foaia de copt cu ramă cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
7
Puneți niște făină în castron. Pentru fiecare gnudi, rotiți ușor 1 linguriță de aluat în bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se adaugă în făină; aruncați pentru a acoperi ușor, modelându-se în buștean scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Așezați pe foaia de copt. Do ahead poate fi făcut cu 4 ore înainte. Acoperi; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Încălziți 1 lingură de ulei în oală mare sau tigaie foarte mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 3 felii de prosciutto. Gatiti pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
3
Transferați pe prosoape de hârtie. Repetați cu prosciutto rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Adăugați frunze întregi de salvie în oală; saut până la crocant, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
6
Încălziți restul de 4 linguri de ulei în aceeași oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați toate ciupercile, șalota, cimbru și salvie tocată. Saut până când ciupercile se rumenesc și lichidele se evaporă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
8
Transferați amestecul în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați bulion în aceeași oală și fierbeți până se reduce ușor, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se ia de pe foc.
11
Adăugați 1 linguriță de ulei de trufe și amestec de ciuperci. Condimentează după gust cu sare și piper. sosul înainte poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Trufe
Ciuperci
Sos
12
Lăsați să stea la temperatura camerei.
13
Gatiti gnudi in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este foarte frageda, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Între timp, reîncălziți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
15
Adăugați unt; aruncați până se omogenizează. Folosind strecurătoare, transferați gnudi în oală cu sos. Aruncați la foc mediu până când sosul acoperă gnudi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Transferați într-un castron mare de mică adâncime. Crumble prosciutto peste. Se acoperă cu frunze de salvie; se servește cu Pecorino suplimentar.