Ricotta cu lapte de oaie biciuit de Andrew Carmellini

Ricotta cu lapte de oaie biciuit de Andrew Carmellini
Ricottanul cu lapte de oaie biciuit al lui Andrew Carmellini este un vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 91 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți frunze de cimbru, opțional: smochine, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu oală de pui a lui Andrew Carmellini, Puiul prăjit al lui Andrew Carmellini, și Crupe verzi ale lui Andrew Carmellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ricotta și laptele împreună până când amestecul este ușor și pufos într-un mixer cu viteză medie sau într-un castron cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați sarea de masă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MasăSare De Masă
3
Puneți amestecul în vasul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se presară cu fleur de sel, piper, cimbru și oregano. Se acoperă cu uleiul de măsline, care se va așeza pe și în jurul brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se servește cu pâine prăjită și se acoperă cu smochine sau măsline feliate (sau trufe ras.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista