Ribollita (supă de pâine italiană) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,29 USD pe porție. O porție conține 281 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână varză savoy, Yukon gold, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Ribollita (Supă De Varză Italiană Reboiled), Pâine toscană și supă de roșii (ribollita), și Ribollita (supă veche de pâine și legume).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați 3 căni de pâine pe o foaie de copt și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până la prăjit, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-un vas mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Adăugați ceapa și țelina în tigaie; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați usturoi, și saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
8
Adăugați 5 căni de apă și următoarele 6 ingrediente (prin roșii). Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când verdele se ofilesc, amestecând ocazional. Mash 1 cutie de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Verzii
Fasole
Apă
9
Adăugați piure de fasole și 1 cană de apă rămasă în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până când cartoful și morcovul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Cartofi
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se amestecă pâinea, conserva rămasă de fasole, sare, cimbru, oregano și ardei roșu; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Fasole
Pâine
Cimbru
Sare
11
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Puneți aproximativ 1 1/2 cană de supă în fiecare din cele 8 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
12
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de brânză și stropiți cu 3/4 linguriță de ulei.