Recoltați Salată De Orez Sălbatic Cu Vinetă De Dovleac
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Recolta salată de orez sălbatic cu vinetă de dovleac ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 52 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de orez, afine, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Recoltați salată de orez sălbatic cu vinetă de dovleac, Salată de orez sălbatic și Orzo cu vinetă de arțar, și Recolta Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Coaceți pecanii într-un singur strat într-o tigaie superficială de 8 până la 10 minute sau până la prăjit și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului; lăsați să se răcească complet (aproximativ 25 de minute). Se amestecă afine, țelină, ceapă verde și nuci pecan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Afine
țelină
Nuci Pecan
Orez
4
Bateți împreună dovleacul conservat, următoarele 5 ingrediente și 2 lingurițe. apă. Amestecați treptat uleiul de măsline într-un flux lent și constant, amestecând până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Ulei De Măsline
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă vinetă de dovleac peste amestecul de orez; amestecați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 2 până la 24 de ore.