Rechin și coace
Rechinul și coacerea ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 321 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, fileuri de tilapia, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Muscatura De Rechin, Rechinul Mozambican, și Rechin Albastru.
Instrucțiuni
Aranjați peștele într-un singur strat într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Se amestecă sucul de lămâie, ceapa verde, usturoiul, cimbru și chile într-un castron mic; se condimentează cu sare și piper. Lingură peste pește; lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 20 de minute și până la 1 oră.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați pește pe ambele părți cu sare și piper, apoi făină. Lucrând în loturi, adăugați pește în tigaie și gătiți până devine auriu și opac în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați peștele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Tăiați felie subțire din fiecare rundă de pâine caldă pita, formând deschidere. Deschideți buzunarele pita și chestii cu pește, salată verde și roșii.
Se servește cu condimentele dorite.